Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Kontakta oss     |     Om oss     |     Sitemap

Kvalitet & tradition sedan 1939

Vi kom 2:a i årets företag i bageribranschen!

En rikstäckande tävling som anordnas av Sveriges bagare & konditorer och Zeelandia. Stort tack till alla våra kunder och medarbetare!

Mustaschkampen

Lägg till 5 kr/10 kr extra för en mustasch vid köp av bakelse/tårta och vi betalar in det dubbla till fonden för prostatacancer!

Cafébiträde

Vi växer och behöver bli fler medarbetare! Vi erbjuder dig en varm och trivsam arbetsplats på Linköpings äldsta konditori, bageri och café.

Arbetsuppgifterna utgörs främst av butiksförsäljning och caféverksamhet men också av en del kallskänksarbete. Är du en positiv och ansvarsfull person som brinner för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har kollektivavtal med HRF. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider: dag, eftermiddag/kväll och var-tredje-helg. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av servicebranschen. Tjänsten är på ca 90% och tillträde sker 7:e januari. Sista ansökningsdag är 18:e november. Ansökan skickas till: anna@lanemokonditori.se

Välkommen till Lanemo Konditori & Bageri

- Linköpings äldsta konditori, bageri och café

Caférum50-tals räcke

Konditori med anor från 1939 

Hos oss kan du handla över disk eller sitta ner och njuta av goda bakverk i en genuin konditori- och cafémiljö med många detaljer från 1950-tal. Vi erbjuder ett brett sortiment av klassiska bageri och konditoriprodukter samtidigt som vi hämtar inspiration från rådande trender. Vi är ett lokalt hantverksbageri som ställer höga krav på råvara, slutprodukt och service. Nybakat alla dagar i veckan. Välkommen in till oss! 

Tidningsställ50-tals lampa
ÖPPETTIDER

Ordinarie v33 - v24
Mån - Fre: 07:00 - 18:00
Lördagar:  08:00 - 16:00
Söndagar: 09:00 - 16:00

Sommarperiod v25 - v32
Mån - Fre: 07:00 - 18:00
Lördagar:  07:30 - 13:00
Söndagar: Stängt

LANEMO KONDITORI

Västra vägen 6
582 34 Linköping
bageri@lanemokonditori.se

© 2015 Lanemo Konditori. All Rights Reserved.