Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Kontakta oss     |     Om oss     |     Sitemap

Kvalitet & tradition sedan 1939

Jobba som bagare hos oss!

Nu finns chansen att jobba som bagare hos oss på Lanemo konditori! Vi söker dig bagare som älskar hantverket och drivs av att baka det bästa brödet och godaste bullarna!  Du ska vara ordningsam & ansvarsfull, hålla rent och snyggt omkring dig, och skapa god trivsel för dig och dina arbetskamrater. Vi erbjuder en trivsam arbetsplats som satsar på sina medarbetare. Hos oss kan du känna yrkesstolthet då vi arbetar med bra råvaror, professionellt hantverk, högkvalitativa produkter, hög service och gedigen kunskap. Du kommer arbeta med ett härligt gäng professionella yrkesarbetare med många års erfarenhet. Varmt välkommen att söka och bli en del av Linköpings ledande bageri och konditori!! 

Anställningsomfattning: Heltid. Roterande 4-veckorsschema med starttiderna kl 03.00/04.00/05.00/06.00 och var fjärde helg. Tillträde: Efter överenskommelse i september/oktober 2019. Kontaktperson: Ola Lanemo. 

Ansökan: Maila din ansökan med ett personligt brev och med beskrivning av dina tidigare erfarenheter samt ditt CV till jobb@lanemokonditori.se. Även eventuella frågor sker per mail till denna adress. Vi önskar ansökan senast 31 augusti. 

Matbröd

Augusti månads Tappra barn-produkt. För varje sålt matbröd avstår vi 3 kr till förmån för dessa barn! 

Varmt välkommen!

Surdegsbröd

Vi kom 2:a i årets företag i bageribranschen!

En rikstäckande tävling som anordnas av Sveriges bagare & konditorer och Zeelandia. Stort tack till alla våra kunder och medarbetare!

Välkommen till Lanemo Konditori & Bageri

- Linköpings äldsta konditori, bageri och café

Caférum50-tals räcke

Konditori med anor från 1939 

Hos oss kan du handla över disk eller sitta ner och njuta av goda bakverk i en genuin konditori- och cafémiljö med många detaljer från 1950-tal. Vi erbjuder ett brett sortiment av klassiska bageri och konditoriprodukter samtidigt som vi hämtar inspiration från rådande trender. Vi är ett lokalt hantverksbageri som ställer höga krav på råvara, slutprodukt och service. Nybakat alla dagar i veckan. Välkommen in till oss! 

Tidningsställ50-tals lampa
ÖPPETTIDER

Ordinarie v33 - v24
Mån - Fre: 07:00 - 18:00
Lördagar:  08:00 - 16:00
Söndagar: 09:00 - 16:00

Sommarperiod v25 - v32
Mån - Fre: 07:00 - 18:00
Lördagar:  07:30 - 13:00
Söndagar: Stängt

LANEMO KONDITORI

Västra vägen 6
582 34 Linköping
bageri@lanemokonditori.se

© 2015 Lanemo Konditori. All Rights Reserved.